betöltés folyamatban...

Webáruház készítés

Webáruház készítés

Képzelj el egy online piacteret, ahol a termékeid kapják a kiemelt figyelmet. Egyedi webshop modulunkat a Te igényeidhez igazítjuk.

Van egy jó terméked, aminek szeretnél egy webáruházat vagy belefutottál abba a zsákutcába, hogy a meglévő webáruházad bizony már nem felel meg az újabb felmerülő igényeknek?

Egyedi webáruház rendszerünket teljes mértékben a Te igényeidhez tudjuk igazítani, így nem jelent problémát, ha olyan funkciókkal kell bővíteni, amikre sok dobozos webáruház esetén csak azt a választ kapod: sajnos ezt nem tudja..

Webáruházunk jelenleg is rengeteg modult tartalmaz, viszont a fejlesztés során kiemelt figyelmet fordítottunk arra, hogy bármikor bővíthető legyen. Ez azért is jó, mert így akár évekkel később is megoldott a továbbfejlesztés.

Webáruházunk főbb funkciói:

Korlátlan termékszám
Nincs termék limit megkötés a legkisebb webáruháznál sem.

Többszintű termékkategóriák
A termékkategóriák "fa" struktúrába rendezhetők, így korlátlan számú kategória szint kialakítható.

Kötegelt termékfeltöltés (import)
A kategóriák és termékek feltölthetők külső adatbázisból. Ez a külső adatbázis lehet egy szimpla Excel dokumentum vagy akár egy raktárkészlet kezelő programból exportál CSV fájl.

Termékjellemzők (termékparaméterek)
A termékcsoportokhoz egyedi jellemzők (például: méret, szín) rendelhetők, melyek értéke ezután termékenként beállítható. 

Kapcsolódó termékek
Egy-egy termékhez további termékek kapcsolhatók, melyeket a webáruház megjelenít a termékoldalon. Segítségével a vásárló hamarabb megtalálhatja, amit vásárolni szeretne.  

Gyorskereső és paraméteres kereső
A gyorskereső a termék nevében és leírásában keres. A terméktalálatok finomítását pedig a paraméteres kereső segíti, amely segítségével a termékek a speciális paramétereik alapján is szűrhetők (például: szín: zöld; méret: M).

Akciós termékek
Időszakos vagy állandó akciós árak állíthatók be az egyes termékekhez vagy akár egy teljes termékkategóriára vonatkozóan.

Kuponrendszer
Segítségével a felhasználóknak a vásárláskor további kedvezmények biztosíthatók.

Rendelés státuszok
A rendelésekhez különböző státuszok (Új rendelés; Csomagolás alatt; Futárszolgálatnak átadva, Kiszállítva, Törölve) rögzíthetők. Az alapértelmezett státusz típusok tovább bővíthetők. A státuszváltozásokról a rendszer automatikus értesítőt küld vásárlónak.

Korábbi rendelések kezelése
A regisztrált vásárlók bejelentkezés után megtekinthetik korábbi rendeléseiket.

Azonnali online fizetés
A megrendelés végén a vásárló azonnal fizethet bankkártyával (SimplePay, Barion) vagy PayPal-on keresztül. Természetesen további fizetési lehetőségek integrációja is megoldható.

Számlázó rendszer integráció
A webáruházban lehetőség van számla kiállítására. A számla kiállítását külső számlázó rendszerek (Számlázz.hu, Billingo) integrációja biztosítja.

Raktárkészlet kezelés
A webáruházban megoldható, hogy a termékkészlet információkat külső raktárkészlet kezelő programból szinkronizálja. (A funkcióhoz egyedi integráció szükséges.)

Google Shopping szinkronizáció
Ha szeretnéd, webáruházad automatikusan feltölti termékeidet a Google Shopping adatbázisába. (A szinkronizációhoz Google Merchant Center fiók szükséges.)
 

Bizalommal fordulj hozzánk! Kollégáink 24 órán belül felveszik veled a kapcsolatot!