betöltés folyamatban...

Mobil applikáció

Mobil applikáció

Te hányszor nézel rá a mobilodra napközben? Az ügyfeleid is ugyanannyiszor. Szeretnél szem előtt maradni? Egy platformfüggetlen mobil app segítségével ez megvalósulhat.

A mobil alkalmazások használata rendkívüli mértékben megnövekedett és ez a tendencia csak erősödik. Az okostelefont használók közel 90%-a használ mobil alkalmazásokat és a felhasználók fele naponta több mint 11-szer nyit meg egy alkalmazást. Az emberek egyre gyakrabban vásárolnak mobileszközökön.

Bár a céges weboldalt / webáruházat is kell mobilra optimalizálni, mégis egy mobil alkalmazás kedveltebb a felhasználók számára. Az alkalmazás csak a lényegre koncentrál és gyorsabb böngészési élnyényt nyújt. 

Erősítsd az ügyfélkapcsolataidat!

A felhasználók nem akarják megvárni egy weboldal betöltődését, gyors és egyszerű hozzáférést szeretnének a vállalkozásodhoz egyetlen gombnyomással. A mobil alkalmazás hatékony módja annak, hogy ügyfeleid azonnal megkapják a kívánt információkat és szolgáltatásokat. Az alkalmazás egyben elköteleződési eszköz is. Sok vállakozás csak alkalmazásokra vonatkozó kampányokak, ajánlatokat kínál az elköteleződés ösztönzése érdekében. Ezek a hűségprogramok nagyszerű lehetőséget biztosítanak az ügyfelek vonzására és megtartására.

Érd el ügyfeleidet PUSH üzenetek segítségével!

A mobil alkalmazások segítségével akkor is elérheted az ügyfeleidet miközben ők úton vannak. A PUSH üzenetek nagy előnye az emailekkel szemben, hogy az ügyfélnek nem kell a levelezőprogramot megnyitnia ahhoz, hogy lássa az üzenetedet. Az alkalmazásértesítés egyből ott lesz a képernyőn, így segít Neked abban, hogy az ügyfél szeme előtt maradj. Segítségével olyan környezetben léphetsz kapcsolatba az ügyfelekkel, ahol kevesebb a zavaró tényező (és kisebb a verseny).

Ezt kihaszálva üzeneteket küldhetsz az aktuális akciókról, kupon lehetőségekről vagy emlékeztetőt küldhetsz a közelgő eseményekről. 

Ne lógj ki a piacról ezen a területen sem!

Az egyedi mobil alkalmazások fejlesztése nem csak abban segít, hogy vállakozásod az új technológiák élvonalában maradjon, hanem hitelességet, ismertséget és bizalmat építhet az ügyfelek körében. A technológia folyamatosan fejlődik, ezzel együtt az ügyfelek igényei és elvárásai is. Minden eddiginél fontosabb, hogy vállalkozásod versenyképes maradjon.

Ha többet szeretnél megtudni, lépj kapcsolatba velünk és kezdjük el a Te alkalmazásod fejlesztését!

Bizalommal fordulj hozzánk! Kollégáink 24 órán belül felveszik veled a kapcsolatot!